Nieuw seizoen van start

De zomerstop voor de fanfare is weer voorbij. Het seizoen werd afgesloten met een zeer geslaagd buitenconcert en na afloop een heel gezellige bbq-middag waar ook onze gastvereniging Orchesterverein Kohlscheid 1854 bij aanwezig was.
Het repetitieschema staat in de agenda, maar is ook los te raadplegen via het menu Algemeen - Repetitieschema.
Ook droeg dhr. Jo Smeets de voorzittershamer over aan Pascal Smeets, die voorlopig het vice-voorzitterschap op zich neemt.

Nieuwe voorzitter
Jo Smeets was sinds 2001 voorzitter en heeft deze functie 14 jaar met hart en ziel vervult, heeft de kar over veel hobbelige wegen getrokken maar wist ons altijd op het rechte pad te houden. Jo wilt het echter rustiger aan gaan doen en we respecteren zijn wens en mag hij nu gewoon als muzikant plaatsnemen in het korps.
Pascal Smeets, al meer dan 25 jaar trompettist bij onze vereniging, heeft ook het hart bij zijn vereniging liggen en heeft de voorzittershamer aangenomen. Samen met het zittend bestuur gaat hij de uitdaging aan de vereniging over nieuwe wegen te leiden.

In het nieuwe seizoen gaat de fanfare zich opmaken voor een galaconcert. Noteer daarom vast zondag 18 oktober in uw agenda. Binnenkort hoort u er meer van. Uiteraard zijn wij nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Heeft u of uw kind interesse een instrument te leren bespelen dan kunt u contact opnemen via 045-5444190 of via het contactformulier op onze site.
Bent u een ervaren muzikant en wilt u uw hobby weer opnemen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij onze vereniging en hebben wij een zeer mooi aanbod voor u.
Nieuw seizoen van start