Geslaagd galaconcert

Zondagavond een heel mooi concert gegeven. Complimenten aan onze muzikanten en onze dirigent.
Maar zeker ook complimenten aan het kerkelijk zangkoor Harmonia o.l.v. Jean Lardinois voor de mooie uitvoering. De mannen van de Coriovallum pipeband verrastten de aanwezigen op geweldig mooie muziek en last but not least een super performance van Caroline Hoffman.
Het aanwezige publiek heeft genoten van zeer afwisselende muziekwerken en van een hoog muzikaal niveau van alle muzikale deelnemers.
Een compliment ook voor onze beschermheer Hub Hodinius die alle muziekwerken op een duidelijke en interessante manier aankondigde.
Dankjewel allemaal voor jullie inzet en zeker een dankjewel aan de vele mensen die bij dit galaconcert aanwezig waren.

Enkele reacties:

Hub Hodinius
Een zeer geslaagd galaconcert met medewerking van Caroline Hoffman. (Ex-Treble), kerkelijk zangkoor Harmonia olv. Jean Lardinois, de Coriovallum Pipe Band uit Heerlen en de organiserende fanfare Eendracht van de Huls olv Roger Cobben. Degenen die er niet waren/konden zijn, hebben echt wat gemist! Chapeau alle performers!

Marcel van Hees
Hoi allemaal was leuk om jullie te horen heb genoten van het concert moeten jullie vaker doen Gr Marcel van Hees

Monique En Maurice Brouns-Vanhommerig
Kippevelmoment en de complimenten aan iedereen jullie zijn toppie!!!!

Marianne Leerschen
Het was een Super concert!

Barbara Eichhorst-kouwenhoven
Genoten

Sanne Brouns
Het was super mooi en heel veel enthousiaste mensen