Nieuwe voorzitter

Nieuwe voorzitter fanfare Eendracht

Onlangs heeft een zeer druk bezochte jaarvergadering plaatsgevonden waarbij Pascal Smeets unaniem tot nieuwe voorzitter is gekozen.

Pascal is natuurlijk geen onbekende bij de fanfare, als trompettist al meer dan 25 jaar met hart en ziel verbonden aan deze vereniging en nu dan ook als voorzitter.
Twee jaar geleden kwam hij bij het bestuur en nam hij het voortouw om het roer om te gooien bij de vereniging. Toen voorzitter Jo Smeets vorig jaar te kennen gaf het voorzitterschap over te willen dragen (hetgeen hij ruim 14 jaar met veel plezier en verve heeft gedaan), aarzelde hij geen moment om het waarnemend voorzitterschap over te nemen. Zijn inzet en motivatie heeft er mede voor gezorgd dat de fanfare weer stevig bergopwaarts gaat, het gala-concert in de st. Remigiuskerk afgelopen jaar was daar een goed voorbeeld van.
Dit jaar staat dan ook weer een soortgelijk concert op het programma.
Noteer daarom vast zondag 4 december in uw agenda.
Ook hebben we weer een paar oud-leden mogen verwelkomen die hun plekje opnieuw hebben gevonden binnen het korps.
Nieuwe voorzitter