Paasmaandag

Programma paasmaandag 17 april 2017

Gelieve om 09.50 aanwezig te zijn in de Remigiuskerk. De H. Mis is om 11.00u, gevolgd door een andante op het kerkhof (bij goed weer). Bij slecht weer wordt er na afloop achter in de kerk verzameld om daar de overleden leden te herdenken. Bij terugkomst in het verenigingslokaal volgt de paasdis voor de leden en familieleden die zich hiervoor hebben aangemeld.
Hierna volgt de huldiging van de jubilarissen, gevolgd door een receptie (14.30-15.00u).
Dit jaar zijn dit:
John Hugen, 50 jaar lid
René Beckers, 40 jaar lid
Ricardo Rodermond, 12,5 jaar lid
Jacques Mohr, 25 jaar lid van onze vereniging, maar nog veel langer bondslid

We hopen dat jullie net zoals in het verleden deze dag reserveren voor de vereniging, tenminste tot na de receptie om er met z’n allen een gezellige middag van te maken.

Opgeven voor de paasdis kan door te mailen naar debeckertjes@home.nl of te bellen of appen naar 06-13162551
Gaarne voor 2 april.

Tijdens de H. Mis zullen onderstaande werken worden gespeeld.

Yellow Mountains – Jacob de Haan
  • Elvira Madigan – Willy Hautvast