In memoriam Jacob Joosten

Tot ons leedwezen vernamen wij vandaag, dat ons erelid en oud vaandeldrager Jacob Joosten, op 81 jarige leeftijd is overleden.

Jacob droeg gedurende vele jaren een van de schellebomen als onze fanfare naar buiten trad. Later nam hij het vaandel over van wijlen Dirk van Braak. Als een echte natuurvriend kon Jacob uren met je praten over de wandelingen die hij met het IVN maakte.

Jacob ontbrak nooit als zijn fanfare erop uit trok. Het vaandel van de fanfare was zijn alles.

Met het slijten van de jaren nam ook zijn gezondheid af, waardoor hij op enig moment het dragen van het vaandel aan anderen moest overlaten.

Afgelopen jaar hebben we Jacob nog met het hele korps bezocht in de Hamboskliniek. Van dit concert heeft hij toen zichtbaar genoten.

Wij wensen zijn familie heel veel kracht en sterkte om dit verlies te verwerken.

Jacob bedankt wat jij voor onze fanfare hebt betekent.

Rust zacht!

In memoriam Jacob Joosten