Start van het nieuwe seizoen

Zondag 12 augustus starten we met de 1e repetitie van het nieuwe seizoen. Het seizoen (2018/2019) waarin de fanfare 110 jaar bestaat.
Op gepaste wijze zullen wij aan dit jubileum gestalte geven, te starten op zondag 4 november met een groot galaconcert in de harmoniezaal in Bocholtz.

De eerstvolgende repetities zullen plaatsvinden in cultuurhuis 'De Klimboom' in Simpelveld.
Tijdens een van de eerste repetities zal de voorzitter duidelijkheid verschaffen omtrent ons verdere repetitie onderkomen.

Op 19 augustus zal er een halve repetitie samen met de harmonie plaatsvinden in het jeugdcentrum, dit vanwege het gezamenlijk opluisteren van de optocht van schutterij St. George.
Het 2e deel van deze repetitieochtend staat in het teken van het openen van het Bergfeest van 'cv de Bergböck'

Klik hier voor het volledige overzicht.