Concertreis naar Spanje

Het is inmiddels weer 24 jaar geleden dat wij voor de laatste keer op concertreis zijn gegaan en een aantal muzikanten hebben er nog zeer goede herinneringen aan. In 1995 zijn we met maar liefst 3 bussen naar het gezellige Lloret de Mar getogen, waar we buiten een aantal leuke concerten ook nog een aantal excursies hebben gemaakt. Een delegatie van Dans- en showgroep Accelerando ging toen ook met ons mee.

Na al die verhalen hebben toch ook de ‘nieuwelingen’ onder ons zin in zo’n concertreis en hebben we het besluit genomen het nog eens over te doen. Zodoende vertrekken we op 11 oktober vanuit Simpelveld met een luxe-touringcar van Boosten-reizen voor een 10-daagse reis naar Calella aan de Costa Brava. Wij verblijven in het Adults Recommended Hotel Kaktus Playa**** (8.6 zoover). Het hotel ligt op slechts 100 meter van het strand van Calella en beschikt over 2 zwembaden met een zonneterras, bubbelbad en een fitnessruimte.

Hier zullen wij een 4-tal concerten verzorgen (Lloret de Mar, Blanes, Malgrat en Calella). Deze zullen vrijwel allemaal in de ochtend plaatsvinden, in de namiddag wordt dan weer richting hotel gegaan. Voor diegene die niet de concerten willen bijwonen is er voldoende tijd om bovengenoemde plaatsen te bezichtigen. Uiteraard mag u ook bij de vereniging blijven en meegenieten van hun concerten. Op de overige dagen wordt gekeken of er interesse is in een excursie. Zaterdag 19 oktober wordt er dan in de namiddag weer huiswaarts gegaan.

Denkt u, ik wil ook best wel mee … er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De kosten bij verblijf op een 2-persoonskamer bedraagt €410,-, p.p. op basis van half pension (ontbijt en diner in buffetvorm); dit is exclusief reis- en annuleringsverzekering. Deze dient u zelf af te sluiten.

Wilt u mee of meer informatie? Neem dan gerust contact op met secretariaat@fanfarehuls.nl of bel 045-5444190 / 0613162551. Wees er wel snel bij want vol = vol. Er zijn alleen nog maar tweepersoons kamers beschikbaar, deze moeten dan ook bezet worden door 2 personen.

Voor meer info over het hotel kik HIER